NUEVIDISM för dig

Sedan 2016 har jag arbetat efter en nuevidistisk filosofi som handlar om glädjen att sammanföra världar istället för att dela upp världar. På Nuevida använder jag marknadens mest avancerade apparaturer tillsammans med ett holistiskt tänkande. De produkter jag använder är ekovärldens mest resultatinriktade innovativa märke, världens första och främsta probiotiska hudvårdsmärke. Detta märke värnar om djur människor och natur och vetenskapligt grundad resultat.

esse eye contour

Healing hjälpte till att få den mest stressade själen att varva ner och få balans igen. Vår kropp mår bäst av behandlingar som verkligen ger resultat och en djup välbehövlig avkoppling samt en välbehövlig energipåfyllnad. Ingen natt utan dag. Och inget ying utan yang. Vi behöver balans. Så därför lägger jag alltid in min unika lyftande faceliftmassage/ healingfusion efter alla avancerade maskinbehandlingar. Går såklart även att bara boka en ”vanlig ansiktsbehandling” , fast i Nuevidas version kallas den Rebalance och är en helt unik upplevelse. Lite mer än en vanlig ab.
Och det ger nästan alltid resultat, på många plan. Bör nämnas att jag inte arbetar efter klockan, bara vid start. Sedan brukar två timmar gå lika fort som 20 min, just därför att vi befinner oss på ett andligt plan. Väldigt märklig men väldigt häftigt. Har många före och efter bilder på min fb och instagram för er som är nyfikna. Tyvärr håller hemsidan på att uppdateras. Så välkommen till mig om du vill ta hand om både kropp och själ . Erbjuder just nu 50 % rabatt till all sjukhuspersonal. #bokadirekt#tahandomdigsjälv #nuevidahudvårdssalong #mariatorget #innovativhudvård #upplevelse #kroppochsjäl #varsnällmotdigsjälv #besafe #bekind

Lämna en kommentar