avancerad
behandling

NUEVIDA Treatment

Har du normal hud som behöver djuprengöras inifrån & ut?
Peeling + microdermabrasion + NBE 1000 för dig med normal hud som behöver djuprengöras på insidan och utsidan. Huden får ett riktigt lyft!
svartvit
Passar dig som vill se effekt från en enda behandling. NBE1000 Super Facelift behandling är vidareutvecklad med skonsam & effektiv diamantmicrodermabrasion. (Peeling)
Du föryngrar huden, tar bort döda hudceller, får en fantastisk lyster, stimulerar produktionen av elastin och kollagen vilket gör huden fast och elastisk. Dessutom får du bort pormaskar och tilltäppta porer, uppnår en återfuktad hud och får ett lyft!
Diamond dermabrasion är ett toppmodernt microdermabrasion system som har kombinationen av laserskurna diamanter och vakuum. Microcurrent är vad alla i usa gör som blivit över 50 år gamla och fortfarande ser naturligt snygga ut! Microcurrent är en metod att ge musklerna spänst och energi. Känns inget och resultatet ses med en gång. NBE 1000 är metoden som kallas ”Ansiktslyftet utan kniv”. Helt utan nålar, smärta och biverkningar känns behandlingen mycket behaglig att få och upplevs utöver dess fantastiska resultat som en energigivande massage. Med hjälp av ett elektromagnetiskt system sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Detta kan enbart uppnås NBE 1000. Huden triggas på så vis att förbättras inifrån och ut.
Du kan behagligt gör ett naturligt facelift & må extra bra!

Vad våra kunder säger om oss