avancerad
behandling

NBE1000

Ansiktslyftet utan kniv som du kan göra på långlunchen
NBE1000 behandlingarna ökar syre- och näringsupptaget till cellerna, tillväxten av celler och fukthalten i huden. Hudens absorption av aktiva ingredienser förbättras och strukturen på bindväven stärks.
pexels-photo-2709388
Synliga resultat uppkommer redan efter en behandling, Huden känns full av lyster och mer elastisk, slätare och fastare. NBE 1000 kan göras som en enstaka behandling eller i kur 5 eller 10 gånger. Från den femte behandlingen sätts kroppens egna system igång vilket ger långvariga effekter mot hudens åldrande.
Behandlingsområden för ansiktet -Hudföryngring och lyft -Rynkor -Dubbelhaka -Mörka ringar under ögonen -Rosacea & Couperoser -Acne -Porreducering -Hyperpigmentering
NBE1000behandlingen ökar syre- och näringsupptaget till cellerna, tillväxten av celler och fukthalten i huden. Dessutom ökar hudens absorption av aktiva ingredienser och strukturen på bindväven stärks. Med hjälp av ett elektromagnetiskt system sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Detta kan inte uppnås enbart med krämer utan endast tillsammans med NBE 1000. Huden triggas på så vis att förbättras inifrån och ut.
Uppnå ett ansiktslyft med en energigivande massage

Vad våra kunder säger om oss