avancerad
behandling

Infuzion

Vill du få mer lyster i huden & fylla ut mindre rynkor omedelbart?
Med hjälp av Infuzion kan man leverera en effekt likt fillers och skinbooster men helt utan nålar. Detta gör att du slipper bedövning, smärta, nålstick, svullnad, rodnad och blåmärken. Dessutom syns resultatet redan efter den första behandlingen!
marcus-lewis-63yxHPyhlKw-unsplash
För optimalt och hållbart resultat (6 mån) rekommenderas en behandlingskur på tre behandlingar med en veckas mellanrum. Därefter behövs endast en underhållande behandling var sjätte månad. Infuzion återfuktar huden på djupet och ger ett föryngrat utseende. Inga injektioner behövs och resultatet syns direkt.
Fyra olika zoner går att behandla; ansikte, hals, dekolletage och händer. Det går även att fokusera på specifika problemområden som mörka ringar under ögonen, nasolabialveck, kråksparkar, rynkor runt munnen samt för att få lite fylligare läppar. Behandlingen ger omedelbar effekt; fina linjer och mindre rynkor fylls ut, huden blir återfuktad på djupet och får en jämn och fin yta med lyster.Infuzion rekommenderas för att: -förebygga uppkomsten av rynkor -Eliminering av kråksparkar -Reduktion av rynkor -Reduktion av mörka ringar under ögonen -Göra huden mjukare och ge den en jämnare hudton
Hyaluronsyra slussas ner 3 mm i dermis (hudytan) till subkutan vävnad via hårfollikeln och svettkörteln. Det sker med hjälp av galvaniserad ström och en patenterad roller som rullas över hudytan.
Föryngra dig på 60 min

Vad våra kunder säger om oss