avancerad
behandling

Dermapen 4

Vill du att din hud skall ha jämnare & yngre utseende?
Dermapen 4 ger resultat jämförbara med laserslipning och Fraxel, men mindre smärta och biverkningar för huden
Dermapen 4 behandlar rynkor, ärr, hudbristningar och åldrad solskadad hud effektivt.
Ofta ses resultat redan efter en behandling, inom 2-6 veckor då produktionen av kollagen och elastin kommit igång. Dermapen 4 ger maximalt resultat om du gör den i en kur på 3-6 behandlingar. Behandling 1-3 med 2-3 veckors mellanrum; behandling 4-6 med 4-5 veckors mellanrum. Effekten kvarstår under lång tid och ger även en gradvis förbättring med lång hållbarhet.
Resultatet blir ökad fasthet där rynkor och linjer reduceras och ojämn textur jämnas ut. Behandla rynkor, ärr, hudbristningar och åldrad solskadad hud effektivt.
Dermapen 4 är den senaste typen av microneedlingbehandling som genom att maskinellt pierca vävnaden med vertikala sterila engångsnålar punktera kärlstrukturen med upp till 900 kanaler/sekund och röda blodkroppar frisätts i vävnaden. Hudens naturliga försvar identifierar de röda blodkropparna och registrerar en uppfattad skada vilket inleder en aktivering av den naturliga läkningsprocessen genom att bilda rikligt med kollagen vävnad (fasthetsfibrer). Punkteringen av kärlstrukturen är mikroskopisk vilket gör att den allmänna påverkan blir minimal; endast en lätt rodnad kvarstår med avtagande effekt. Dermapen 4 använder endast specialutvecklade, sterila produkter i behandlingen. Självklart är rollern som används medicinskt CE-märkt och FDA-godkänd. Allt för en säker behandling!
Uppnå resultat jämförbara med laserslipning & Fraxel, med mindre smärta & biverkningar

Vad våra kunder säger om oss